Programul de studii Drept (IF) - misiunea

Prin misiunea de învățământ și de cercetare științifică asumată, programul de studii universitare de licență Drept IF se încadrează în coordonatele misiunii generale ale Universității Spiru Haret de pregătire a viitorilor licențiați în științe juridice, de derulare a programelor de educație continuă, precum și de cercetare științifică în domeniul juridic.

Misiunea programului de studii universitare de licență Drept (IF) din cadrul Facultății de Științe Juridice și Științe Economice Constanța este didactică și de cercetare științifică.

Misiunea programului de studii este în concordanță cu denumirea acestuia, precum și cu domeniul de studii universitare de licență, Drept, în care se încadrează. Astfel, programul de studii universitare de licență Drept (IF) are în vedere pregătirea și formarea interdisciplinară și multidisciplinară a viitorilor licențiați în științe juridice, domeniul Drept, asigurând acestora șanse reale în competiția de pe piața internă și europeană a forței de muncă. Studenților li se oferă posibilitatea de a deveni specialiști cu o solidă pregătire în domeniul Drept, capabili să facă față problemelor complexe ale domeniului în care lucrează sau vor lucra.