Proiecte 4

Universitatea si piata muncii - parteneriat pentru succes!

Proiectul „Universitatea si piata muncii - parteneriat pentru succes!” este un proiect implementat de Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Stiinte Juridice si Stiinte Economice Constanta in parteneriat cu Asociatia Sigma Development Center din Constanta. Pentru mai multe informații, accesați pagina web a proiectului.

 

Pregatiti pentru piața muncii

Proiectul „Pregatiti pentru piata muncii” este un proiect implementat de Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Stiinte Juridice si Stiinte Economice Constanta in parteneriat cu Asociatia Regal - Centru pentru Tineret din Constanta. Pentru mai multe informații, accesați pagina web a proiectului.

 

Acțiunea COST 18114 – ENTAN – European Non-Teritorial Authonomy Network

Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice Constanța din cadrul USH – a obținut poziția de instituție coordonatoare pentru România, în Acțiunea COST 18114 – ENTAN – European Non-Teritorial Authonomy Network, acțiune din care fac parte 28 de state. Acțiunea AC 18114 – ENTAN (EuropeanNon-Teritorial Authonomy Network), coordonată în România de Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice Constanța, USH, este o acțiune COST care are drept scop examinarea conceptului de autonomie non-teritorială (NTA), printr-o abordare comprehensivă a conceptului. ENTAN se concentrează în mod special asupra reglementărilor NTA care pot  conduce la scăderea tensiunilor interetnice din cadrul unui stat, urmărind adaptarea și împlinirea nevoilor diferitelor comunități, împiedicând astfel apelurile la separatism. (vezi: https://www.cost.eu/actions/CA18114/#tabs|Name:overview) Acțiunile COST sunt finanțate și dezvoltate de principalul organism european dezvoltator de cercetare și inovare – rețeaua COST – COoperation in Scince and Technology, care are drept scop consolidarea capacităților de cercetare și inovare din Europa, prin formarea unor rețele specializate de cercetărori. (vezi: https://www.cost.eu)

            conf.univ.dr. Flavia Ghencea - MC member, conf.univ.dr. Laura Patache - MC substitute in AC 18114 - ENTAN

            vezi galerie foto aici

            raport intermediar proiect

%MCEPASTEBIN%