Tipărire

Toți studenții Facultății vor fi înrolați săptămâna aceasta în platforma Blackboard, până în data de 11.10.2020. Cursurile se accesează pentru studenții din anul I și toți masteranzii (an I CEA, an I MOA, an II MOA, an I SP) din orar. Pentru studenții din anii II-IV Drept și din anii II-III Management, cursurile se accesează din Biblioteca Virtuală specifică pentru fiecare program de studii. Pentru orice informații, vă rugăm să contactați tutorii de an, astfel:

an I Drept: lector univ.dr Mocanu Mihaela; adresa e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

an II Drept: conf.univ.dr. Topor Roxana; adresa e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

an III Drept: conf.univ.dr. Ghencea Flavia; adresa e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

an IV Drept: lector univ.dr. Comșa Ana-Maria; adresa e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

an I Management: lector univ.dr. Ciami Cristina; adresa e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

an II Management: lector univ.dr. Bebeșelea Mihaela; adresa e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

an III Management: lector univ.dr. Guni Claudia; adresa e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

an I Științe Penale: lector univ.dr. Comșa Ana-Maria; adresa e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

an I Management organizațional și antreprenoriat: conf.univ.dr. Ipate Dragoș: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

an II Management organizațional și antreprenoriat: lector univ.dr. Mitran Paula: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

an I Contabilitate, expertiză și audit: lector univ.dr. Trandafir Adina: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.