Tipărire

e64477c3 db1b 4585 803f 7ae45eeeeb25

Dragi studenți,

Stimați colegi

Anul acesta împlinim 30 de ani de existență!

30 de ani de educație și cercetare care s-au bazat pe valorile esențiale ale demnității umane, libertății de gândire și acțiune și integrității academice.

În toată această perioadă Universitatea Spiru Haret a pus la dispoziția studenților toate instrumentele necesare pentru a excela, de la cunoștințe teoretice de calitate, la programe create pentru dezvoltarea experienței practice și a spiritului antreprenorial.

La Constanța, în cadrul Facultății de Științe Juridice și Știinte Economice, am investit an de an în resurse moderne de educație, am implementat proiecte europene, am atras alături cadre didactice și specialiști de valoare, asigurând dezvoltarea unui sistem de valori și a unui spirit antreprenorial care să ofere studenților noștri posibilitatea de a deveni lideri în domeniile cheie ale pieței muncii.

Anul acesta universitar, în condițiile pandemiei, datorită cadrelor didactice, a platformei educaționale Blackboard, cea mai peformantă platformă educațională din lume și cu sprijinul extraordinar al studenților noștri am reușit să asigurăm continuitatea cursurilor și activităților aplicative în cele mai bune condiții.

Am demonstrat că putem face față oricărei provocări!

Mulțumesc colegilor mei, mulțumesc studenților noștri!

La 30 de ani de la înființarea Fundației ”România de Mâine” și a Universității Spiru Haret, primim, ca în fiecare an universitar, în marea familie haretistă, o nouă generație de studenți, pentru care ne asumăm responsabilitatea unei pregătiri teoretice și practice la cel mai înalt nivel academic și pe care îi asigurăm că îi vom sprijini să devină profesioniști de excepție.

Le mulțumesc pentru încrederea acordată!

Vă urez tuturor multă sănătate și succes în noul an universitar!

DRAGI STUDENȚI ȘI MASTERANZI,

Avand în vedere contextul pandemic în care ne găsim, deschiderea anului universitar 2020-2021, se va face online.

Acest eveniment, deosebit de emoționant, va avea loc luni 05.10.2020, la ora 11.00.

Adresa la care vă așteptăm să intrați în direct cu noi este: meet.google.com/uwb-vkdw-geb

Vă așteptăm și vă dorim un an universitar plin de realizări și multă sănătate!

Urăm BUN VENIT noilor haretiști!